Beweegdoelen

Je stelt je eigen doelen

Bij Beweegze kun je doelen stellen op verschillende manieren:

  • Misschien wil je gewoon meer bewegen dan je in je eerste periode hebt gedaan. In dat geval kun je bijvoorbeeld aangeven dat je doel is om in de komende tijd 10% meer te bewegen per week dan je in je beginperiode hebt gedaan.
  • Misschien heb je in je beweegprofiel gezien dat je op bepaalde dagen wat minder beweegt, en wil je juist op die dagen meer. Ook daarop kun je een doel instellen.
  • Tenslotte heb je misschien een interessant product in de shop zien staan, wat voor jou een mooi spaardoel is voor de komende periode. Ook op die manier kun je een doel stellen.

Wij zijn er als jij dat wilt

Beweegze is een programma waar je zelf je weg in kunt vinden. Het gebruik is simpel, en het programma laat je je eigen coach zijn.

Toch kan het zijn dat het je helpt om eens met iemand van gedachten te wisselen over je eigen beweging, je beweegredenen of waarom het soms lastig is om doelen te stellen en vervolgens ook echt te behalen.

Daarvoor geeft beweegze je de gelegenheid contact op te nemen met een contactpersoon. Deze persoon is geen hulpverlener, maar wel iemand die weet wat het betekent om veranderingen aan te brengen in je manier van leven, ook al zijn deze soms maar klein.

Je contactpersoon neemt contact op met jou, nadat je zelf hebt aangegeven dat je daar interesse in hebt. Onze contactpersonen zullen je nooit lastig vallen met hulp waar je niet op zit te wachten, maar er altijd zijn wanneer jij dat wilt!